EN | FR
  1. Architecture commerciale
  2. Architecture de paysage
  3. Architecture industrielle
  4. Architecture institutionnelle
  5. Architecture résidentielle
  6. Art
  7. Art de vivre
  8. Concours
  9. Design de mode
  10. Design d’éclairage
  11. Design d’intérieur commercial
  12. Design d’intérieur résidentiel
  13. Design graphique
  14. Design industriel
  15. Design multimédia
  16. Design urbain
  17. Édition
  18. Évènement + Exposition
  19. Immobilier
  20. Produit
  21. X
⇤ Fil de presse
v2com, le fil de presse international spécialisé en design, architecture et art de vivre qui diffuse des dossiers de presse auprès des médias
Journalistes! Bénéficiez d'un accès gratuit aux dossiers de presse afin de télécharger facilement des images en haute résolution.


Professionnels! Rejoignez un réseau d'influence, obtenez une couverture médiatique internationale et augmentez votre notoriété.


Nous sommes sociables!


Inscrivez-vous
à notre infolettre



Dossier de presse
| no: 2222-01
Le téléchargement des dossiers de presse est réservé à l'usage exclusif des médias.
Conditions
Pour diffusion immédiate

La mention des crédits photo est obligatoire.
Merci d’inclure la source v2com lorsque possible
et il est toujours apprécié de recevoir
les versions PDF de vos articles.

Matériel de presse


Télécharger le dossier complet des images en basse résolution :
Images BR ~ 1,3 Mo


Télécharger le dossier complet des images en haute résolution :
Images HR ~ 44 Mo


Les images en haute résolution sont également disponibles en téléchargement individuel sous chaque image.

Le communiqué de presse est disponible ci-dessous (copier-coller).


Flag black
Dossier de presse - Communiqué de presse - EdQuarters - M+M Creative Studio
Exclusivité de v2com

EdQuarters

Santa Monica, United States

M+M Creative Studio

M+M Creative Studio named a Dual-Award Winner of the First Annual American Architecture Prize 


Santa Monica, United States, 09-11-2016 -

Architectural and interior design firm M+M Creative Studio has been honored by the inaugural American Architecture Prize (AAP) with two awards for its work on the new corporate headquarters of car shopping company Edmunds.com in Santa Monica, California, USA. The “EdQuarters” space was recognized with a Silver Award for Commercial Interior Architecture and a Bronze Award for Workplaces from AAP, which honors designs in the disciplines of architecture, interior design, and landscape architecture with the goal of advancing the appreciation of architecture worldwide.

 

“Our team is humbled to be part of this amazing honor in recognition of the combined value and design we contributed” said M+M Creative Studio CEO Chris Mitchell. “The relationship that we developed with this client allowed us to strive for something that was certainly outside the standard kit of design parts and we knew we had built something one-of-a-kind when we saw groups of people seamlessly using the space to create and energize their own brand of corporate culture.”

 

With two floors and outdoor space totaling 143,000 square feet, Edmunds’ “EdQuarters” is an inventive space that weaves together a cross-section of tech and automotive-themed designs. The first floor is anchored and highlighted by two Corvettes mounted and turning in unison above the mirror-polished stainless steel reception desk. Other design features on the first floor include a long and elegant coffee bar where employees are encouraged to gather and interact, a mosaic of 2,472 ‘Matchbox’ cars assembled to form Edmunds’ logo, and a 1948 Cadillac that has been converted into a beer tap and bar. The bulk of the second floor is comprised of a plank-desking system that allows flexibility in linear feet per person, as well as additional smaller meeting rooms dispersed throughout and miscellaneous programmatic requirements such as quiet rooms (‘Rest Stops’) and an IT service desk (the ‘Pit Stop’). Meanwhile, a 10,000 square-foot exterior central atrium offers both larger social and more intimate spaces connected to the adjacent interior spaces with over 130 linear feet of retractable glass doors. Inside the atrium itself, the multiple 15’ long raised linear planters, gurgling water features and in-ground LED lighting run in parallel lanes like cars seen from above passing on a super-sized highway.

 

“We came to M+M Creative Studio with a grand vision of a facility that would stand out as an icon of Los Angeles’ Silicon Beach tech community,” said Edmunds.com CEO Avi Steinlauf. “But more importantly, we wanted a space where we could focus on the needs of our employees first. Chris, Sandra and their team successfully delivered a uniquely vibrant environment where our teams can freely collaborate, think and innovate.”

 

More details and photos of Edmunds’ new “EdQuarters” can be found at http://www.edmunds.com/about/edmunds-office-culture.html

http://www.mmcreativestudio.com/web/projects/edmunds-com-new-corporate-hq/

  

About M+M Creative Studio

Established in 2010 by the award-winning husband and wife team of Chris + Sandra Mitchell,   M+M Creative Studio specializes in creating spaces that enhance the everyday experience. M+M brings focus and accountability to each client’s unique vision through tailored solutions and exceptional hands-on service. Its expertise and global perspective derive from over 48+ cumulative years of architectural and interior design creating spaces that are equal parts design and value-add service. The Las Vegas, Nevada-based firm has been recognized with multiple honors and awards, for additional information please contact

Christopher Mitchell, CEO, chrism@mmcreativestudio.com or  www.mmcreativestudio.com

+1 (702) 953-2222

 

Photography Credits: All photos by Benny Chan at Fotoworks (Los Angeles, California, USA)

+1 (323) 730-0100 or www.fotoworks.cc for additional project photo requests 


- 30 -


Contact média
Dossier de presse | 2222-01 - Communiqué de presse | EdQuarters - M+M Creative Studio - Commercial Interior Design - Polished mirror chrome reception desk at main arrivals lobby with main stair adjacent and 2016 Corvette Sting Ray turning above  - Crédit photo : Benny Chan @Fotoworks 
Polished mirror chrome reception desk at main arrivals lobby with main stair adjacent and 2016 Corvette Sting Ray turning above 
Crédit photo : Benny Chan @Fotoworks 
Télécharger
Image très haute résolution
19.35 x 14.51
300dpi

~ 3,2 Mo
Dossier de presse | 2222-01 - Communiqué de presse | EdQuarters - M+M Creative Studio - Commercial Interior Design - Main connecting stair to 2nd floor - showing reception desk on first floor and 1966 Corvette (mounted directly on top of the 2016) - Crédit photo : Benny Chan @Fotoworks 
Main connecting stair to 2nd floor - showing reception desk on first floor and 1966 Corvette (mounted directly on top of the 2016)
Crédit photo : Benny Chan @Fotoworks 
Télécharger
Image très haute résolution
19.35 x 14.51
300dpi

~ 3,5 Mo
Dossier de presse | 2222-01 - Communiqué de presse | EdQuarters - M+M Creative Studio - Commercial Interior Design - Main coffee bar leading to the conferencing area beyond (notice chrome wheels in ceiling above coffee prep area), with adjacent vending machines (one distributes 'Matchbox' cars)  - Crédit photo : Benny Chan @Fotoworks 
Main coffee bar leading to the conferencing area beyond (notice chrome wheels in ceiling above coffee prep area), with adjacent vending machines (one distributes 'Matchbox' cars) 
Crédit photo : Benny Chan @Fotoworks 
Télécharger
Image très haute résolution
19.35 x 14.51
300dpi

~ 2,9 Mo
Dossier de presse | 2222-01 - Communiqué de presse | EdQuarters - M+M Creative Studio - Commercial Interior Design - Main conferencing area with yellow sofa seating and lounge area in foreground. "Expressway' slide from second floor in distance. - Crédit photo : Benny Chan @Fotoworks 
Main conferencing area with yellow sofa seating and lounge area in foreground. "Expressway' slide from second floor in distance.
Crédit photo : Benny Chan @Fotoworks 
Télécharger
Image très haute résolution
19.35 x 14.51
300dpi

~ 3 Mo
Dossier de presse | 2222-01 - Communiqué de presse | EdQuarters - M+M Creative Studio - Commercial Interior Design - Main Lobby Ceiling (looking directly up to opening at second floor) - Crédit photo : Benny Chan @Fotoworks 
Main Lobby Ceiling (looking directly up to opening at second floor)
Crédit photo : Benny Chan @Fotoworks 
Télécharger
Image très haute résolution
18.46 x 18.54
300dpi

~ 2,1 Mo
Même entreprise
Salle de presse - Communiqué de presse - Lauréat du IDEA-TOPS "The Best Office Design Award" aux International Space Design Awards 2016 - M+M Creative Studio
Exclusivité de v2com

Lauréat du IDEA-TOPS "The Best Office Design Award" aux International Space Design Awards 2016

M+M Creative Studio

Las Vegas, United States, 03-01-2017
Vous pourriez également aimer...
Salle de presse - Communiqué de presse - Nyx Bar - Alberto Caiola Studio

Nyx Bar

Alberto Caiola Studio

Shanghai, China, 21-03-2019
Vous pourriez également aimer...
Salle de presse - Communiqué de presse - Design de vitrine pour la boutique Ura - JA! Studio

Design de vitrine pour la boutique Ura

JA! Studio

Donostia, Spain, 20-03-2019
Vous pourriez également aimer...
Salle de presse - Communiqué de presse - FX Studio Design devient Clairoux - Clairoux
Exclusivité de v2com

FX Studio Design devient Clairoux

Clairoux

Montréal, Canada, 20-03-2019
Vous pourriez également aimer...
Salle de presse - Communiqué de presse - Le studio MMEK’ récompensé par le prestigieux iF DESIGN AWARD2019 - MMEK'

Le studio MMEK’ récompensé par le prestigieux iF DESIGN AWARD 2019 

MMEK'

Utrecht, Netherlands, 19-03-2019
Vous pourriez également aimer...
Salle de presse - Communiqué de presse - « La Cuisine » : l’expérience culinaire du Centre Rockland - Architecture49 + Humà Design+Architecture
Exclusivité de v2com

« La Cuisine » : l’expérience culinaire du Centre Rockland

Architecture49 + Humà Design+Architecture

Montréal, Canada, 18-03-2019
Vous pourriez également aimer...
Salle de presse - Communiqué de presse - City of Sky - WJ Design
Exclusivité de v2com

City of Sky

WJ Design

Hangzhou Shi, China, 14-03-2019
Vous pourriez également aimer...
Salle de presse - Communiqué de presse - Berlin Bar,Moscou - Thilo Reich
Exclusivité de v2com

Berlin Bar, Moscou

Thilo Reich

Berlin, Germany, 12-03-2019
Vous pourriez également aimer...
Salle de presse - Communiqué de presse - Collège Sainte-Anne : l'aménagement au service de la pédagogie - Taktik design

Collège Sainte-Anne : l'aménagement au service de la pédagogie

Taktik design

Montréal, Canada, 11-03-2019
Vous pourriez également aimer...
Salle de presse - Communiqué de presse - OATBOX, un design pour le bonheur de déjeuner. - ISSADESIGN
Exclusivité de v2com

OATBOX, un design pour le bonheur de déjeuner.

ISSADESIGN

Montréal, Canada, 07-03-2019
Vous pourriez également aimer...
Salle de presse - Communiqué de presse - Hôtel Axel Madrid - EL EQUIPO CREATIVO

Hôtel Axel Madrid

EL EQUIPO CREATIVO

Barcelona, Spain, 05-03-2019