Photo gallery
Residential Architecture

Find images by browsing the photo gallery by category. Add them to your Pinterest boards. Access the press kit to download the image or view project details.

Create a media account

World Architecture Festival 2019 – Day Two Winners of International Architectural Awards Announced
World Architecture Festival

Badaevskiy Brewery, Redevelopment by Herzon & de Meuron and APEX project bureau

Photo credit:
Herzon & de Meuron

World Architecture Festival 2019 – Day Two Winners of International Architectural Awards Announced
World Architecture Festival

Bayalpata Regional Hospital by Sharon Davis Design

Photo credit:
Sharon Davis Design and Possible Health

World Architecture Festival 2019 – Day Two Winners of International Architectural Awards Announced
World Architecture Festival

Coal Drops Yard by Heatherwick Studio

Photo credit:
Hufton+Crow

World Architecture Festival 2019 – Day Two Winners of International Architectural Awards Announced
World Architecture Festival

De Meelfabriek by Studio Akkerhuis

Photo credit:
Studio Akkerhuis

World Architecture Festival 2019 – Day Two Winners of International Architectural Awards Announced
World Architecture Festival

KOKUGAKUIN UNIVERSITY Learning Center by NIKKEN SEKKEI

Photo credit:
Nozomu Shimao

World Architecture Festival 2019 – Day Two Winners of International Architectural Awards Announced
World Architecture Festival

Lindis Lodge by Architecture Workshop

Photo credit:
Patrick Reynolds Photography

World Architecture Festival 2019 – Day Two Winners of International Architectural Awards Announced
World Architecture Festival

Oasis Terraces by Serie + Multiply Archtects

Photo credit:
Hufton + Crow

World Architecture Festival 2019 – Day Two Winners of International Architectural Awards Announced
World Architecture Festival

Psychiatric clinic, Nuuk by White Arkitekter AB, DIFK Dipl.-Ing. Florian Kosche, ÅF Engineering AS

Photo credit:
White Arkitekter and Luxigon

World Architecture Festival 2019 – Day Two Winners of International Architectural Awards Announced
World Architecture Festival

Qasr Al Hosn/ Al Musallah by CEBRA

Photo credit:
CEBRA

World Architecture Festival 2019 – Day Two Winners of International Architectural Awards Announced
World Architecture Festival

THE CULTURAL CANYON - Rebuilding Baghdad Design Center by DESIGN & MORE INTERNATIONAL

Photo credit:
DESIGN & MORE INTERNATIONAL

World Architecture Festival 2019 – Day Two Winners of International Architectural Awards Announced
World Architecture Festival

The New GoDown Arts Centre by White Arkitekter

Photo credit:
White Arkitekter

World Architecture Festival 2019 – Day Two Winners of International Architectural Awards Announced
World Architecture Festival

The School in a Park by Maisam Architects & Engineers

Photo credit:
Maisam Architects & Engineers

World Architecture Festival 2019 – Day Two Winners of International Architectural Awards Announced
World Architecture Festival

The Tanks at Bushwick Inlet Park by STUDIO V Architecture

Photo credit:
Studio V Architecture and Ken Smith Workshop

World Architecture Festival 2019 – Day Two Winners of International Architectural Awards Announced
World Architecture Festival

Villa B by Powerhouse Company

Photo credit:
Bas Princen

World Architecture Festival 2019 – Day Two Winners of International Architectural Awards Announced
World Architecture Festival

75.9 House by Omer Arbel Office

Photo credit:
Omer Arbel Office

An Architect's Vision for California Living
Malcolm Davis Architecture

Camp Baird: The weekend getaway is located on a coastal 166-acre parcel comprised of forested rolling hills.

Photo credit:
Joe Fletcher Photography

An Architect's Vision for California Living
Malcolm Davis Architecture

Camp Baird: The Corrugated Cor-Ten steel used for exterior cladding blends beautifully into the landscape.

Photo credit:
Joe Fletcher Photography

An Architect's Vision for California Living
Malcolm Davis Architecture

Camp Baird: The heart of the compound - the swimming pool - is flanked by decking and large expanses of grass ideal for lounging and lawn games.

Photo credit:
Joe Fletcher Photography

An Architect's Vision for California Living
Malcolm Davis Architecture

Camp Baird: The screened-in porch, clad in ipe and black fiberglass mesh, serves as a sheltered open-air dining area.

Photo credit:
Joe Fletcher Photography

An Architect's Vision for California Living
Malcolm Davis Architecture

Camp Baird: The modern interpretation of a traditional dogtrot home is comprised of two cabins placed along an L-shaped orientation.

Photo credit:
Joe Fletcher Photography

An Architect's Vision for California Living
Malcolm Davis Architecture

Camp Baird: The elongated, solar-heated lap pool runs the length of the southfacingside, alongside an expansive ipe deck measuring nearly 1600 square feet.

Photo credit:
Joe Fletcher Photography

An Architect's Vision for California Living
Malcolm Davis Architecture

Portola Valley Residence: The dynamic renovation of this hillside home means it is now fully connected to the nature that surrounds it.

Photo credit:
Joe Fletcher Photography

An Architect's Vision for California Living
Malcolm Davis Architecture

Portola Valley Residence: Clad with Cor-Ten corrugated steel, the guest house evokes the area’s agricultural buildings.

Photo credit:
Joe Fletcher Photography

An Architect's Vision for California Living
Malcolm Davis Architecture

Portola Valley Residence: The home's new guesthouse includes a sitting area and a second-floor artist’s studio that connects to the main house via a bridge.

Photo credit:
Joe Fletcher Photography

An Architect's Vision for California Living
Malcolm Davis Architecture

Portola Valley Residence: Skylights in the master bathroom animate the space throughout the day.

Photo credit:
Joe Fletcher Photography

An Architect's Vision for California Living
Malcolm Davis Architecture

Portola Valley Residence: The dining room offers both spectacular views and access to the spacious new balcony.

Photo credit:
Joe Fletcher Photography

An Architect's Vision for California Living
Malcolm Davis Architecture

Noe Valley Residence: Skylights, strategically placed along the northern walls over existing exposed framing, animate the original volume of the house with a changing play of light and shadow throughout the day.

Photo credit:
Joe Fletcher Photography

An Architect's Vision for California Living
Malcolm Davis Architecture

Noe Valley Residence: A single sloped roof, paired with 11' tall sliding doors defines the rear addition.

Photo credit:
Joe Fletcher Photography

An Architect's Vision for California Living
Malcolm Davis Architecture

Noe Valley Residence: Reinterpreted and expanded in a modern vocabulary, the house was transformed into a relaxed and inviting family home.

Photo credit:
Joe Fletcher Photography

An Architect's Vision for California Living
Malcolm Davis Architecture

Noe Valley Residence: The updated floor plan was completely reworked and expanded to create new interior volumes.

Photo credit:
Joe Fletcher Photography