Photo gallery
Residential Interior Design

Find images by browsing the photo gallery by category. Add them to your Pinterest boards. Access the press kit to download the image or view project details.

Create a media account

INSIDE World Festival of Interiors Announces Day Two Winners from RAI Amsterdam
INSIDE World Festival

JCA Living Lab by J.C. Architecture

Photo credit:
Kuo-Min Lee

INSIDE World Festival of Interiors Announces Day Two Winners from RAI Amsterdam
INSIDE World Festival

Cloud of Luster by KTX archiLAB

Photo credit:
Stirling Elmendorf

INSIDE World Festival of Interiors Announces Day Two Winners from RAI Amsterdam
INSIDE World Festival

noma by BIG - Bjarke Ingels Group

Photo credit:
Rasmus Hjortshøj

INSIDE World Festival of Interiors Announces Day Two Winners from RAI Amsterdam
INSIDE World Festival

The Cloud Maze by RSAA, Büro Ziyu Zhuang

Photo credit:
RSAA, Büro Ziyu Zhuang

INSIDE World Festival of Interiors Announces Day Two Winners from RAI Amsterdam
INSIDE World Festival

LocHal by Mecanoo architecten

Photo credit:
Ossip Architectuurfotografie

INSIDE World Festival of Interiors Announces Day Two Winners from RAI Amsterdam
INSIDE World Festival

Can Bordoy by OHLAB

Photo credit:
José Hevia

INSIDE World Festival of Interiors Announces Day One Winners from RAI Amsterdam
INSIDE World Festival of Interiors

B/Hive, Smales Farm by BVN in association with Jasmax

Photo credit:
John Gollings

INSIDE World Festival of Interiors Announces Day One Winners from RAI Amsterdam
INSIDE World Festival of Interiors

Classroom Makeover for the Blind by Creative Crews

Photo credit:
Creative Crews

INSIDE World Festival of Interiors Announces Day One Winners from RAI Amsterdam
INSIDE World Festival of Interiors

Aesop Bondi Junction Signature Store by mlkk studio

Photo credit:
Courtesy of Aesop

INSIDE World Festival of Interiors Announces Day One Winners from RAI Amsterdam
INSIDE World Festival of Interiors

Retail Highly Commended: JHW Store by Atelier tao+c

Photo credit:
© Tian Fangfang

An Architect's Vision for California Living
Malcolm Davis Architecture

Camp Baird: The weekend getaway is located on a coastal 166-acre parcel comprised of forested rolling hills.

Photo credit:
Joe Fletcher Photography

An Architect's Vision for California Living
Malcolm Davis Architecture

Camp Baird: The Corrugated Cor-Ten steel used for exterior cladding blends beautifully into the landscape.

Photo credit:
Joe Fletcher Photography

An Architect's Vision for California Living
Malcolm Davis Architecture

Camp Baird: The heart of the compound - the swimming pool - is flanked by decking and large expanses of grass ideal for lounging and lawn games.

Photo credit:
Joe Fletcher Photography

An Architect's Vision for California Living
Malcolm Davis Architecture

Camp Baird: The screened-in porch, clad in ipe and black fiberglass mesh, serves as a sheltered open-air dining area.

Photo credit:
Joe Fletcher Photography

An Architect's Vision for California Living
Malcolm Davis Architecture

Camp Baird: The modern interpretation of a traditional dogtrot home is comprised of two cabins placed along an L-shaped orientation.

Photo credit:
Joe Fletcher Photography

An Architect's Vision for California Living
Malcolm Davis Architecture

Camp Baird: The elongated, solar-heated lap pool runs the length of the southfacingside, alongside an expansive ipe deck measuring nearly 1600 square feet.

Photo credit:
Joe Fletcher Photography

An Architect's Vision for California Living
Malcolm Davis Architecture

Portola Valley Residence: The dynamic renovation of this hillside home means it is now fully connected to the nature that surrounds it.

Photo credit:
Joe Fletcher Photography

An Architect's Vision for California Living
Malcolm Davis Architecture

Portola Valley Residence: Clad with Cor-Ten corrugated steel, the guest house evokes the area’s agricultural buildings.

Photo credit:
Joe Fletcher Photography

An Architect's Vision for California Living
Malcolm Davis Architecture

Portola Valley Residence: The home's new guesthouse includes a sitting area and a second-floor artist’s studio that connects to the main house via a bridge.

Photo credit:
Joe Fletcher Photography

An Architect's Vision for California Living
Malcolm Davis Architecture

Portola Valley Residence: Skylights in the master bathroom animate the space throughout the day.

Photo credit:
Joe Fletcher Photography

An Architect's Vision for California Living
Malcolm Davis Architecture

Portola Valley Residence: The dining room offers both spectacular views and access to the spacious new balcony.

Photo credit:
Joe Fletcher Photography

An Architect's Vision for California Living
Malcolm Davis Architecture

Noe Valley Residence: Skylights, strategically placed along the northern walls over existing exposed framing, animate the original volume of the house with a changing play of light and shadow throughout the day.

Photo credit:
Joe Fletcher Photography

An Architect's Vision for California Living
Malcolm Davis Architecture

Noe Valley Residence: A single sloped roof, paired with 11' tall sliding doors defines the rear addition.

Photo credit:
Joe Fletcher Photography

An Architect's Vision for California Living
Malcolm Davis Architecture

Noe Valley Residence: Reinterpreted and expanded in a modern vocabulary, the house was transformed into a relaxed and inviting family home.

Photo credit:
Joe Fletcher Photography

An Architect's Vision for California Living
Malcolm Davis Architecture

Noe Valley Residence: The updated floor plan was completely reworked and expanded to create new interior volumes.

Photo credit:
Joe Fletcher Photography

An Architect's Vision for California Living
Malcolm Davis Architecture

Coastal Retreat: Corrugated Cor-Ten steel clads the entryway connecting the home's distinctive cedar-clad wings.

Photo credit:
Joe Fletcher Photography

An Architect's Vision for California Living
Malcolm Davis Architecture

Coastal Retreat: Wall-mounted lighting add an industrial touch to the bright and airy living room.

Photo credit:
Joe Fletcher Photography

An Architect's Vision for California Living
Malcolm Davis Architecture

Coastal Retreat: Just a few steps away from the living space, the kitchen features vertical grain fir cabinets.

Photo credit:
Joe Fletcher Photography

An Architect's Vision for California Living
Malcolm Davis Architecture

Coastal Retreat: In one of the home's bathrooms, durable, low-maintenance materials speak to the minimal, Scandinavian-inspired aesthetic.

Photo credit:
Joe Fletcher Photography

An Architect's Vision for California Living
Malcolm Davis Architecture

Coastal Retreat: A window nook in the master bedroom offers spectacular views of the Pacific Ocean.

Photo credit:
Joe Fletcher Photography