EN | FR
  1. Art
  2. Commercial Architecture
  3. Commercial Interior Design
  4. Competition
  5. Edition
  6. Event + Exhibition
  7. Fashion Design
  8. Graphic Design
  9. Industrial Architecture
  10. Industrial Design
  11. Institutional Architecture
  12. Landscape Architecture
  13. Lifestyle
  14. Lighting Design
  15. Multimedia Design
  16. Product
  17. Real Estate
  18. Residential Architecture
  19. Residential Interior Design
  20. Urban Design
  21. X
⇤ Newswire
v2com, the international newswire specializing in the distribution of design, architecture and lifestyle press kits to the media
Journalists! Take advantage of free access to press kits to easily download high resolution images.


Professionals! Join an influential network, get international media coverage and improve your reputation.


We are sociable!


Subscribe
to our newsletter.



Press Kit
| no: 1025-01
Press kits are only available
for download by media.
Terms
For immediate release

All photos must be published with proper credit.
Please reference v2com as the source
whenever possible. We always appreciate
receiving PDF copies of your articles.

Press materials


Download the full package of low-resolution images:
LR Images ~ 3.65 MB


Download the full package of high-resolution images:
HR images ~ 172 MB


The high-resolution images are also available individually under each image.

The press release is available below (copy and paste).


Flag black
Press kit - Press release - Gen - a+ samueldelmas

Gen

Paris, France

a+ samueldelmas

Projection room, exhibition hall, exams & HQE office, Examination Centre & driving home the road safety, Gennevilliers 2005 / delivery April 2011


Paris, France, 2012-07-19 - To built in an easily flooded zone, a friendly and a warm edifice in an HEQ way of thinking while assuring the safety of the site and the longevity of the project. The project takes place along the boulevard. It is used as an acces filter for the tracks thanks to its openwork envelope. The fence on the boulevard uses the facade system and improves its presence on the way while developping a kinetic effect when you are driving all along the building.

The building skin is constituted of vertical elements, made of strips of timber or metalic slats, regularly spaced according to their function. The envelope was made in order to solve all the constraints depending of the brief and of the site : solar protection, intimity, modularity of the building, prefabrication, anti-intervention, anti-vandal, environmental approach…

Building & sustainable development /
Simple and rigorous volumes allow the optimisation of the way of building, the rationalization of the structure, of the envelope and of the networks.

Implementation of windbreak hedges composed of local species with persistent foliage. Preservation of the existing vegetation. Development of a biodiversity in relation with the site (humid environment). The drainage ditches allow to rid the water of pollution thanks to a system using plants.

- 30 -


Media contact
Press kit | 1025-01 - Press release | Gen - a+ samueldelmas - Commercial Architecture - The photographs are not royalty free, please contact a+ samueldelmas for access. aplus@samueldelmas.fr    - Photo credit: Julien Lanoo
The photographs are not royalty free, please contact a+ samueldelmas for access. aplus@samueldelmas.fr
Photo credit: Julien Lanoo
Download
Very High-resolution image
25.26 x 18.94
300dpi

~ 7.2 MB
Press kit | 1025-01 - Press release | Gen - a+ samueldelmas - Commercial Architecture - The photographs are not royalty free, please contact a+ samueldelmas for access. aplus@samueldelmas.fr    - Photo credit: Julien Lanoo
The photographs are not royalty free, please contact a+ samueldelmas for access. aplus@samueldelmas.fr
Photo credit: Julien Lanoo
Download
Very High-resolution image
24.98 x 18.71
300dpi

~ 34 MB
Press kit | 1025-01 - Press release | Gen - a+ samueldelmas - Commercial Architecture - The photographs are not royalty free, please contact a+ samueldelmas for access. aplus@samueldelmas.fr    - Photo credit: Julien Lanoo
The photographs are not royalty free, please contact a+ samueldelmas for access. aplus@samueldelmas.fr
Photo credit: Julien Lanoo
Download
Very High-resolution image
22.54 x 18.74
300dpi

~ 28 MB
Press kit | 1025-01 - Press release | Gen - a+ samueldelmas - Commercial Architecture - The photographs are not royalty free, please contact a+ samueldelmas for access. aplus@samueldelmas.fr    - Photo credit: Julien Lanoo
The photographs are not royalty free, please contact a+ samueldelmas for access. aplus@samueldelmas.fr
Photo credit: Julien Lanoo
Download
Very High-resolution image
24.67 x 18.55
300dpi

~ 22 MB
Press kit | 1025-01 - Press release | Gen - a+ samueldelmas - Commercial Architecture - The photographs are not royalty free, please contact a+ samueldelmas for access. aplus@samueldelmas.fr    - Photo credit: a+ samueldelmas
The photographs are not royalty free, please contact a+ samueldelmas for access. aplus@samueldelmas.fr
Photo credit: a+ samueldelmas
Download
Medium-resolution image
6.2 x 8.36
300dpi

~ 3.1 MB
Press kit | 1025-01 - Press release | Gen - a+ samueldelmas - Commercial Architecture - The photographs are not royalty free, please contact a+ samueldelmas for access. aplus@samueldelmas.fr    - Photo credit: Julien Lanoo
The photographs are not royalty free, please contact a+ samueldelmas for access. aplus@samueldelmas.fr
Photo credit: Julien Lanoo
Download
Very High-resolution image
23.98 x 18.76
300dpi

~ 26 MB
Press kit | 1025-01 - Press release | Gen - a+ samueldelmas - Commercial Architecture - The photographs are not royalty free, please contact a+ samueldelmas for access. aplus@samueldelmas.fr    - Photo credit: Julien Lanoo
The photographs are not royalty free, please contact a+ samueldelmas for access. aplus@samueldelmas.fr
Photo credit: Julien Lanoo
Download
Very High-resolution image
24.39 x 18.68
300dpi

~ 17 MB
Press kit | 1025-01 - Press release | Gen - a+ samueldelmas - Commercial Architecture - The photographs are not royalty free, please contact a+ samueldelmas for access. aplus@samueldelmas.fr    - Photo credit: a+ samueldelmas
The photographs are not royalty free, please contact a+ samueldelmas for access. aplus@samueldelmas.fr
Photo credit: a+ samueldelmas
Download
Medium-resolution image
6.23 x 8.35
300dpi

~ 2.7 MB
Press kit | 1025-01 - Press release | Gen - a+ samueldelmas - Commercial Architecture - The photographs are not royalty free, please contact a+ samueldelmas for access. aplus@samueldelmas.fr    - Photo credit: Julien Lanoo
The photographs are not royalty free, please contact a+ samueldelmas for access. aplus@samueldelmas.fr
Photo credit: Julien Lanoo
Download
Very High-resolution image
24.92 x 18.21
300dpi

~ 18 MB
Press kit | 1025-01 - Press release | Gen - a+ samueldelmas - Commercial Architecture - The photographs are not royalty free, please contact a+ samueldelmas for access. aplus@samueldelmas.fr    - Photo credit: a+ samueldelmas
The photographs are not royalty free, please contact a+ samueldelmas for access. aplus@samueldelmas.fr
Photo credit: a+ samueldelmas
Download
Medium-resolution image
6.29 x 8.41
300dpi

~ 2.8 MB
Press kit | 1025-01 - Press release | Gen - a+ samueldelmas - Commercial Architecture - The photographs are not royalty free, please contact a+ samueldelmas for access. aplus@samueldelmas.fr    - Photo credit: a+ samueldelmas
The photographs are not royalty free, please contact a+ samueldelmas for access. aplus@samueldelmas.fr
Photo credit: a+ samueldelmas
Download
Low-resolution image

~ 360 KB
Press kit | 1025-01 - Press release | Gen - a+ samueldelmas - Commercial Architecture - The photographs are not royalty free, please contact a+ samueldelmas for access. aplus@samueldelmas.fr    - Photo credit: Julien Lanoo
The photographs are not royalty free, please contact a+ samueldelmas for access. aplus@samueldelmas.fr
Photo credit: Julien Lanoo
Download
Very High-resolution image
24.04 x 18.78
300dpi

~ 2.2 MB
You may also like...
Newsroom - Press release - Y20 SPACE - WJ Design
A v2com exclusive

Y20 SPACE

WJ Design

Hangzhou Shi, China, 2019-03-20
You may also like...
Newsroom - Press release - West Podium Art Wall opens - James Carpenter Design Associates
A v2com exclusive

West Podium Art Wall opens

James Carpenter Design Associates

New York, United States, 2019-03-14
You may also like...
Newsroom - Press release - Montalba Architects’ Studio Dental IIWins 2019 AIA Institute Honor Award for Interior Architecture - Montalba Architects
A v2com exclusive

Montalba Architects’ Studio Dental II Wins 2019 AIA Institute Honor Award for Interior Architecture 

Montalba Architects

Los Angeles, United States, 2019-02-26
You may also like...
Newsroom - Press release - Tata Consultancy Services Software Development Campus Fosters Community and Celebrates Indian Culture - Yazdani Studio of CannonDesign
A v2com exclusive

Tata Consultancy Services Software Development Campus Fosters Community and Celebrates Indian Culture

Yazdani Studio of CannonDesign

Los Angeles, United States, 2019-02-21
You may also like...
Newsroom - Press release - Open House - Domaine Public Architects
A v2com exclusive

Open House

Domaine Public Architects

New York, United States, 2019-02-14
You may also like...
Newsroom - Press release - Expansion of the Headquarters of the Confédération des syndicats nationaux (CSN) - Consortium BGLA + NEUF architect(e)s
A v2com exclusive

Expansion of the Headquarters of the Confédération des syndicats nationaux (CSN)

Consortium BGLA + NEUF architect(e)s

Montréal, Canada, 2019-02-12
You may also like...
Newsroom - Press release - Sportium Saint-Hubert - INDESIGN inc CONRATH architecte
A v2com exclusive

Sportium Saint-Hubert

INDESIGN inc CONRATH architecte

Montréal, Canada, 2019-02-01
You may also like...
Newsroom - Press release - Muku Nursery School - Tezuka Architects

Muku Nursery School

Tezuka Architects

Shinjuku-ku, Japan, 2019-01-23
You may also like...
Newsroom - Press release - Imperial UP - Alexander &CO.
A v2com exclusive

Imperial UP

Alexander &CO.

Sydney, Australia, 2018-11-26
You may also like...
Newsroom - Press release - An Urban Oasis in the Heart of Vancouver’s Entertainment District - ACDF Architecture + Architecture49 + IBI Group

An Urban Oasis in the Heart of Vancouver’s Entertainment District

ACDF Architecture + Architecture49 + IBI Group

Montréal, Canada, 2018-11-21